Vreme deosebit de rece, in Oradea, in saptamana 2-8 ianuarie 2017. Vezi prognoza
Vremea

Vreme deosebit de rece, in Oradea, in saptamana 2-8 ianuarie 2017. Vezi prognoza

In saptamana 3-8 ianuarie, vremea va fi deosebit de rece, geroasă îndeosebi noaptea şi dimineaţa. Temperatura aerului, în scădere în prima parte a intervalului, apoi în creştere uşoară şi treptată, va avea valori sub cele climatologic specifice acestei perioade, conform datelor primite de la Administratia Nationala de Meteorologie.

Marti, vremea se va raci treptat si cerul va fi variabil, mai mult senin. Vantul se va intensifica trepat, sufland, spre seara, cu viteza de 16-20 km/h. Temperatura aerului nu va mai depasi 0ºC la amiaza, iar noaptea va cobori spre -3ºC;-4ºC.

Miercuri, vremea va ramane rece si va ninge temporar, inca din cursul noptii, cand si vantul se va intensifica, sufland cu 20-30 km/h, viscolind sau spulberand zapada. Temperatura aerului va ajunge la orele amiezii la 0ºC;-1ºC, iar minima din cursul noptii va ajunge la -3ºC.

Joi gerul va pune stapanire pe Oradea, noaptea temperaturile vor cobori  la -12ºC, iar maximele nu vor depasi -2ºC. Cerul va fi  variabil si temporar este posibil sa ninga slab, in prima parte a zilei.

Vineri, vremea va fi frumoasa dar va deveni deosebit de rece, atat in cursul noptii, dar si in cursul zilei. Vantul va avea unele intensificari pe parcursul zilei, sporind senzatia de frig. Temperatura aerului va cobor noaptea, pana la -15ºC;-16ºC, iar cele din timpul zilei nu vor urca mai mult de -9ºC;-10ºC. 

Sambata, cerul va fi senin si vremea va ramane deosebit de rece, geroasa atat in cursul noptii cat si in cursul zilei, cu temperaturi ce vor ramane la amiaza la -10ºC, iar noaptea vor cobori la -12º;-13ºC.

Duminica, desi temperatura aerului va marca o usoara crestere, vremea va ramene rece, cerul se va innoura treptat si este posibil, ca in noaptea de duminica spre luni sa ninga temporar. Temperatura din timpul zilei va urca la -3ºC, iar cea din timpul noptii va cobori la -7ºC. Vantul se va intensifica, terptat si va sufla cu viteze de pana la 32 km/h.

La munte, vremea va fi rece, cu temperaturi ce vor cobori noaptea spre -20ºC, iar ziua, ele nu vor depasi -5ºC;-10ºC. De asemenea va ninge, incepand de miercuri, in majoritatea masivelor din Apuseni, iar stratul de zapada va marca o crestere substantiala.

loading...