Vrei sa devii politist? IPJ Bihor scoate la concurs 50 de posturi. Afla ce trebuie sa faci
Comunicate de presa

Vrei sa devii politist? IPJ Bihor scoate la concurs 50 de posturi. Afla ce trebuie sa faci

În perioada 3 –7 octombrie a.c., cei care doresc să devină polițiști se pot înscrie pe cele 50 de posturi scoase la concurs, prin încadrare directă şi reîncadrare, la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor.

Începând cu data de 3 octombrie a.c. se dă startul reîncadrărilor de personal şi angajărilor din sursă externă, în vederea completării deficitului de personal existent la nivelul Poliţiei Române. Inspectoratul de Poliţie al Județului Bihor anunță recrutarea de candidați pentru 50 de posturi scoase la concurs, dintre care 48 vor fi ocupate prin încadrare directă, din sursă externă şi 2 prin reîncadrare.

Dintre cele 48 de posturi destinate încadrării din sursă externă, 4 sunt pentru structurile de ordine şi siguranţă publică în cadrul poliţiilor orăşeneşti, 42 sunt în cadrul posturilor de poliţie de pe raza judeţului Bihor şi 2 sunt posturi de agent de poliție – conductor câine, în cadrul poliţiilor municipale și orăşeneşti.

Alte 2 posturi sunt destinate pentru reîncadrare, respectiv 1 post de ofițer și 1 post de agent.

Înscrierile vor avea loc în perioada 3 – 7 octombrie 2016, la sediul Inspectoratului de Poliţie al Județului Bihor – Serviciul Resurse Umane (strada Parcul Traian nr.18, municipiul Oradea) de luni până vineri între orele 09.00 – 15.00.

Detaliile privind modalităţile de înscriere şi de participare la concurs, condiţiile de recrutare, probele de selecţie şi criteriile de departajare a candidaţilor, tematică, bibliografie și alte date de interes se vor găsi integral pe pagina de Internet a Inspectoratului de Poliție Județean Bihor, http://bh.politiaromana.ro secțiunea Carieră – Posturi scoase la concurs, accesând link-ul http://bh.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs  începând cu data de 1 octombrie 2016.