Vineri, 22 februarie, editia a doua a evenimentului caritabil „Oradea doneaza o paine
Stiri Oradea

Vineri, 22 februarie, editia a doua a evenimentului caritabil „Oradea doneaza o paine

oradea doneaza o painePână luna trecută aveam trei locații în orașul Oradea, Magazinul Crișul, Oradea Plazza și Piața Rogerius. Anunțasem atunci că ne dorim ca în fiecare lună să adăugăm un nou punct de distribuție a pâinii ceea ce se va și întâmpla, Piața Nufărul va fi un nou punct pe care orădenii pot să îl ia în calcul pentru această a doua ediție.

În luna ianuarie oamenii frumoși ai acestui oraș au răspuns pozitiv invitației de a întinde o mână iar noi le mulțumim pe această cale invitându-i totodată să susțină mai departe acest proiect de suflet.

După cum mulți dintre noi cunoaștem, proiectul „Oradea donează o pâine” se rezumă la două categorii de oameni: cei care din puținul lor doresc să ofere o pâine aducând-o în punctele de distribuție și aceia care au o necesitate oprindu-se a-și lua o pâine din cutia amplasată în aceste puncte.

Dorința noastră pe mai departe este de a crea o punte între cei care vor să ofere și cei care vor să primească și au nevoie să primească acest minim existential, o pâine.

interlink.ro

Prin această pâine dăruită azi, sădim în oameni încrederea și gândul că nu sunt singuri.

La finalul fiecărui eveniment cu toate pâinile rămase din ajutorul oferit încercăm să le donăm unor centre de bătrâni, copii sau oameni cu nevoi speciale. Dacă în luna ianuarie s-au „bucurat” bătrâneii din cartierul Episcopia, în această a doua ediție, pâinile rămase le vom duce în comuna Dumbrava la aproximativ 30 km de Oradea într-un centru cu peste 350 bătrâni.

Fiecare ajutor primit a însemnat enorm și vă mulțumim pentru dăruire.

Reamintim că se poate ajuta în continuare cu pâine/proiect însă totul organizat, toți aceia care doresc se pot implica și voluntari cu cât suntem mai mulți cu atât mai bine, implicarea contează. Orice ajutor indiferent care ar fi el, este bine venit și îl așteptăm la adresa oradeadoneazaopaine@yahoo.com sau ne puteți scrie pe pagina de facebook https://www.facebook.com/oradeadoneazaopaine/ 

  Ştirile InfoOradea sunt şi pe Facebook sau pe Google News

0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0