Vine primavara? Prognoza meteo pentru Oradea in saptamana 20-26 februarie 2023
Vremea

Vine primavara? Prognoza meteo pentru Oradea in saptamana 20-26 februarie 2023

Administratia Nationala de Meteorologie ne informeaza  ca in intervalul 20-26 februarie vremnea va fi calda pentru aceasta data calendaristica si umeda spre sfarsitul intervalului, cand se vor semnala ploi.

Luni, vremea va fi frumoasa si calda pentru aceasta data, cu un cer variabil si o maxima de 8ºC. Minima noptii va cobori spre 2ºC. Vantul va mai avea unele intensificari din sector SV.

Marti, vremea va fi calda cu un cer mai mult senin ceea ce va urca temperaturile din timpul zilei pana la 14ºC, iar minima din timpul noptii va cobori spre 4ºC. Vantul va sufla tare, la amiaza, din sector V.

Miercuri, vremea va ramane predominant frumoasa si calda pentru aceasta data calendaristica. Temperatrile maxime vor urca pana la 12ºC, in timp ce minimele vor cobori pana la 4ºC. Vantul va slabi in intensitate.

Joi, cerul se va acoperi treptat, iar spre seara si in cursul noptii temporar va ploua. Maxima va urca pana la valoarea de 13ºC, iar minima  nu va trece de 7ºC.

Vineri, vremea va fi umeda si calda pentru aceasta data. Va ploua pe tot parcursul zilei. Temperatura maxima va ajunge la 12ºC, in timp ce minima va cobori la 8ºC. Vantul se va intensifica din sector S.

Sambata, cerul va fi inchis si temporar va ploua pe tot parcursul zilei. Vantul va continua sa sufle moderat din sector S. Maxima va urca pana la valoarea de 14ºC, in timp ce minima va cobori spre 5ºC.

Duminica, cerul va fi mai mult noros, iar in partea a doua a zilei se vor semnala ploi. Maxima zilei va urca pana la 13ºC, iar minima va cobori spre 4ºC. Vantul va continua sa sufle moderat, la inceput din sector S, apoi din sector NE.

La munte, vremea se va incalzi treptat, doar altitudini mai mari de 1500 de m, va mai viscoli si se va depune strat de zapada. In prima parte a saptamanaii cerul va fi mai mult senin, iar spre sfarsitul intervalului va oprezenta unele innourari si temporar va ploua. Minimele se vor situa in jurul valorii de 0ºC, iar maximele  nu vor trece de 10ºC.

Ne găsiți și pe Google News