Vine canicula! Sambata revin ploile si furtunile in Oradea
Vremea

Vine canicula! Sambata revin ploile si furtunile in Oradea

Potrivit datelor primite de la Administratia Nationala de Meteorologie, vremea se va incalzi, in zilele viitoare, iar vineri se va atinge si chiar depasi pragul de canicula. Spre sfarsitul saptamanii se intorc insa ploile.

Miercuri, vremea va fi calda cu un cer mai mult senin si un vant slab. Astfel maxima va urca pana la valoarea de 31ºC, iar minima va cobori pana la 19ºC.

Joi, vremea va continua sa fie clada si frumoasa, cu unele innourari temporare spre seara. Maxima zilei va atinge si depasi 32ºC, iar minima va ajunge la 21ºC. 

Vineri, vremea va deveni caniculara, cerul va fi mai mult senin, iar maxima zilei va atinge 34ºC, in timp ce minima nu va cobori sub 20ºC. Spre seara cerul se va innoura treptat, iar vantul se va intensifica din sector S. 

Sambata, vremea va fi inchisa si umeda.. Temporar va ploua pe tot parcursul zilei. Maxima zilei va ajunge la 27ºC, iar minima va cobori spre valoarea de 15ºC.

Duminica, cerul va fi acoperit si va ploua, in special in prima parte a zilei. Temperatul aerului va ajunge, la amiaza, la 26ºC, iar cea din timpul noptii va atinge valoarea de 16ºC.

Ne găsiți și pe Google News