Vine canicula! Prognoza meteo pentru Oradea in saptamana 6-12 august.
Vremea

Vine canicula! Prognoza meteo pentru Oradea in saptamana 6-12 august.

Administratia Nationala de Meteorologie ne informeaza ca, in saptamana 6-12 august, vremea va fi calda si frumoasa. Maximile zilei se vor apropia de pragul de canicula, iar disconfortul termic va depasi pragul de 80 de unitati, din cauza umezelii din aer.

Luni, vremea va fi frumoasa si calda, cu un cer mai mult senin. Maxima zilei va urca la 31ºC, in timp ce minima va cobori spre 18ºC. Vantul va sufla slab din sector SV.

Marti, vremea va ramane calda, cu un cer variabil – mai mult senin. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 32ºC, in timp ce minima se va situa in jurul valorii de 19ºC.

Miercuri, vremea va deveni caniculara, pe fondul unui cer senin, maxima zilei va depasi 33ºC, iar indicele de disconfort termic va depasi pragul de 80 de unitati. Noaptea, temperaturile vor fi extrem de ridicate si se vor situa in jurul valorii de 20ºC.

Joi, vremea va ramane calduroasa, cu temperaturi ce vor depasi pragul de canicula, situandu-se la valoarea de 34ºC. Minima nu va trece de 20ºC, in conditiile unui cer senin.

Vineri, vremea va ramane caniculara, cu temperaturi, la amiaza, in jurul valorii de 33ºC, iar cele din cursul noptii in jurul valorii de 20ºC. Vantul va sufla slab din sector SV.

Sambata, vremea va continua sa ramana calda, chiar deosebit de calda, la orele amiezii, cand si maxima va urca la 33ºC. Noaptea vom avea temperaturi tropicale si se vor atinge 21ºC, pe fondul unui cer senin.

Duminica, vremea va fi frumoasa si calda, vantul va sufla slab din sector S. Maxima zilei va urca la 32ºC, in timp ce minima va cobori la 18ºC.

Din cauza temperaturilor extrem de ridicate, este posibil ca in unele zile, in jurul amiezelor, sa avem avertizari nowcasting de furtuna si caderi de grindina. Aceste avertizari vor fi preluate de pe site-ul ANM

Ne găsiți și pe Google News