VIDEO! Un politist oradean opreste circulatia pentru a ajuta un batranel sa traverseze strada in siguranta
Stiri Oradea

VIDEO! Un politist oradean opreste circulatia pentru a ajuta un batranel sa traverseze strada in siguranta

Un politist oradean a oprit masina intr-o intersectie din Oradea ca sa ajute un batran sa traverseze strada in siguranta. Acesta a spus ca nu poate cobori scarile pe la pasajul subteran si ca este nevoit sa traverseze prin acel loc.

Politistul a oprit circulatia pe sensul de mers dinspre Blvd. Magheru spre podul Dacia si l-a ajutat pe batranel sa traverseze in siguranta. Momentul a fost imortalizat de un oradean, care a postat clipul pe retelele de socializare, unde acesta s-a viralizat rapid.

Politistul oradean, identificat de cei de la Politia Romana ca fiind „Mircea” a declarat: „Eram la serviciu, schimbul 1 și, între două tamponari, am văzut un pensionar dezorientat, lângă pasajul subteran destinat pietonilor. Am oprit mașina, am stat de vorbă cu bătrânul, care mi-a zis că are 90 de ani și nu poate să coboare treptele pasajului. Am oprit pentru scurt timp circulația, l-am ajutat pe bătrân să ajungă în stația de tramvai, apoi mi-am continuat treaba. N-am făcut ceva special. Era normal sa îl ajut.

Gestul a fost rapid apreciat de oradeni, dupa ce clipul a fost postat pe grupul INFO Trafic BIHOR.

interlink.ro

Asemenea gesturi, de raspundere si simt civic, nu sunt straine politistilor oradeni. Sa ne aducem aminte cum, anul trecut, un alt politisti a oprit traficul imediat dupa podul Dacia, pentru a permite unui card de lebede sa traverseze in siguranta intersectia si a ajunge tefere pe malul Crisului Repede.

Ne găsești și pe Google News