VIDEO | Un planor s-a prabusit in afara pistei aerodromului din Ineu de Cris. Pilotul a murit!
Stiri Bihor

VIDEO | Un planor s-a prabusit in afara pistei aerodromului din Ineu de Cris. Pilotul a murit!

Duminică, 4 iunie a.c., la ora 19.03, Inspectoratul de Poliție Județean Bihor a fost sesizat prin S.N.U.A.U. 112 că, în afara pistei aerodromului din localitatea Ineu de Criș, județul Bihor, s-a prăbușit un planor, iar, din nefericire, pilotul a decedat.

La fața locului s-a deplasat cu operativitate o echipă complexă de cercetare, formată din procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Oradea, polițiști de la Secția nr.5 de Poliție Rurală Oradea, polițiști criminaliști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor, alături de polițiștii Serviciului Județean de Poliție Transporturi Bihor.

Persoana decedată a fost identificată ca fiind un bărbat de 40 de ani, din municipiul Oradea.

Cauza exactă a decesului urmează a fi stabilită în urma efectuării necropsiei.

Cercetările sunt continuate de procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Oradea, împreună cu polițiștii Serviciului Județean de Poliție Transporturi Bihor pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii tragicului eveniment.

ISU Crisana anunta ca la ora 19.03, ISU Bihor a fost sesizat cu privire la prăbușirea unui planor, în apropierea pistei Aerodromului Ineu.
La locul indicat de apelant au fost mobilizate imediat, trei echipaje de pompieri din cadrul Detașamentului 1 Oradea, cu o autospecială de descarcerare grea și două autospeciale de stingere și echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea.
Din nefericire, pilotul nu a mai putut fi salvat, medicul constatând decesul acestuia.

Ne găsiți și pe Google News