FOTO/VIDEO – Politistii au stabilit vinovatul in cazul accidentului grav din Gheghie
Stiri Bihor

FOTO/VIDEO – Politistii au stabilit vinovatul in cazul accidentului grav din Gheghie

In urma accidentului de aseara, 3 vieti tinere au fost curmate brutal, fara rost, dupa ce un autoturism marca BMW cu numere de Bihor, a intrat in coliziune frontala cu un autocamion, in localitatea gheghie din judetul Bihor. In urma impactului, deosebit de violent, autoturismul a luat foc, aproape instantaneu, iar cei 3 tineri, ramasi incarcerati, au ars impreuna cu masina.

Subcomisarul de politie, Cioara Adrian, prezent la fata locului a dat explicatii cu privire la accidentul petrecut aseara pe DN1, in localitatea Gheghie din judetul Bihor.

In jurul ore 22:55, am fost sesizati despre producerea unui accident, pe Drumul National 1, unde la km 579+700 m a avut loc un accident deosebit de grav, in urma caruia trei persoane si-au pierdut viata.

Din primele verificari efectuate cu ocazia cercetarilor la fata locului, rezulta faptul ca, conducatorul unui autoturism, marca BMW, care circula pe ruta Cluj-Napoca-Oradea, nu a adaptat viteza intr-o curba deosebit de periculoasa la dreapta, a patruns pe sensul opus si a intrat in coliziune frontala cu conducatorul unui autocamion, ce circula pe sensul opus, in mod regulamentar

Foto: alesdonline.ro

CITESTE SITrei tineri au murit carbonizati intr-un accident grav in localitatea Gheghie, judetul Bihor (FOTO)

Traficul a fost blocat, pe ambele sensuri, mai bine de 4 ore, soferii fiind deviati pe Drumul Judetean 109i.

Cei trei tineri care si-au gasit sfarsitul, in accidentul din Gheghie, se intorceau de la o cununie, dintr-o localitate invecinata, iar proproietarul autoturismului, un tanar de 23 de ani, din localitatea Serani – comuna Borod, l-a lasat pe tanarul de 20, din localitatea Vadu Crisului, care avea carnet doar din 2018, sa conduca spre casa. Cel de-al treilea pasager, aflat pe bancheta din spate, era un tanar de 20 de ani din localitatea Cetea.

  Ştirile InfoOradea sunt şi pe Facebook sau pe Google News