(VIDEO) Dacă o persoană are anumite boli, trebuie să evite vaccinul? Ce a raspuns medic specialist în medicina de familie, Dr. Ramona German
Sanatate

(VIDEO) Dacă o persoană are anumite boli, trebuie să evite vaccinul? Ce a raspuns medic specialist în medicina de familie, Dr. Ramona German

Campania de informare desfășurată sub genericul „COVID-19 și vaccinarea: Realitatea dozată fără prejudecăți” a continuat cu o nouă dezbatere, vineri seara.

La intrebarea: „Dacă o persoană are anumite boli, trebuie să evite vaccinul?”, a raspuns dr. Ramona German, medic specialist în medicina de familie.

In inregistrarea video de mai jos  puteti afla raspunsul doctoritei

interlink.ro

Întrebarea și răspunsul au fost formulate în cadrul dezbaterii „În dialog cu medicii”, moderată de către jurnalistul Octavian Haragoș. Dezbaterea s-a desfășurat în cadrul campaniei de informare desfășurată sub genericul „COVID-19 și vaccinarea: Realitatea dozată fără prejudecăți”, inițiată de către Primăria Municipiului Oradea.

Reamintim că medicul epidemiolog dr. Anca Hnatiuc răspunde în scris întrebărilor pe care le au cetățenii, pe email covid19@oradea.ro. Chiar și acum, cetățenii pot trimite întrebări către această adresă de email, disponibilă pe toată durata campaniei de informare. 

Vineri, de la ora 18, Primăria Oradea vă găzdui o nouă dezbatere LIVE, transmisă pe pagina de Facebook a Primăriei Oradea, dar și pe canalele online ale partenerilor. În cadrul dezbaterii, medicii din prima linie vor răspunde întrebărilor lui Octavian Haragoș, dar și întrebărilor formulate de orădeni. 

Mai jos puteti urmari inregistrarea emisiunii din 3 decembrie

Mai jos puteti urmarii dezbaterea de vineri, 26 noiembrie 2021:

  Ştirile InfoOradea sunt şi pe Facebook sau pe Google News

0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0