Victorie pentru Tengo Salonta in etapele 3 si 4, din Campionatul Naţional de Fotbal-Tenis, si pastreaza in continuare sanse sa acceada in play-off
Sport

Victorie pentru Tengo Salonta in etapele 3 si 4, din Campionatul Naţional de Fotbal-Tenis, si pastreaza in continuare sanse sa acceada in play-off

Campionatul Naţional de Fotbal-Tenis a continuat cu etapele 3 şi 4, găzduite în ordine de oraşele Slatina şi Alexandria. În urma modificării formatului competiţiei, echipele joacă doar meciuri în sistem campionat, fără a se mai disputa finale şi semifinale pe etapă.

Bihorenii de la Tengo Salonta au avut rezultate bune, învingând formaţiile Gomboş Târgu Mureş şi Chimia Râmnicu Vâlcea, menţinându-şi poziţia a cincea în clasament care asigură accederea în play-off. La cele două turnee, salontanii au mizat pe următorii jucători: Marc Bence, Lăzău Norbert, Suciu David, Szijártó Ticián.

 „Echipa s-a descurcat bine, chiar dacă am întâlnit adversari valoroşi. Am pierdut disputa cu campionii de la Slatina, dar am reuşit să câştigăm meciul cu Gomboş Târgu Mureş şi cu Vâlcea, dar şi o probă cu ASE Bucureşti (la simplu)”  a declarat Vasile Sorean sr., preşedinte CS Tengo Salonta.

Campionii de la CSM Slatina cu patru jucători salontani în lot şi-au continuat parcursul aproape perfect, repurtând victorii pe linie, singura înfrângere fiind contabilizată în disputa de triplu cu CS UNEFS Bucureşti.
În urma punctajelor obţinute în cele patru etape disputate în sezonul 2023, clasamentul general arată astfel: 1. CSM Slatina (184 puncte), 2. Proactiv Târgovişte (175), 3. UNEFS Bucureşti (163), 4. Comexim Lupeni (161), 5. Tengo Salonta (150), 6. CSM Alexandria (145), 7. Chimia Râmnicu Vâlcea (133), 8 CSU ASE Bucureşti (132), 9. Gomboş Târgu Mureş (119), 10. CSM Deva (109).

Următoarea etapă va avea loc la finalul lunii mai, gazda urmând a fi desemnată de Federația Română de Fotbal-Tenis Cluburi și Asociații Județene.

Ne găsiți și pe Google News