Victoras cel talentat. Victor Micula a reusit sa mai strice o masina, dupa ce a urcat un acostament
Diverse

Victoras cel talentat. Victor Micula a reusit sa mai strice o masina, dupa ce a urcat un acostament

Vicoras Micula a comis-o din nou. De aceasta data pe strada Louis Pasteur, in zona Spitalului de Neurologie si Psihiatrie Oradea, unde a reusit sa incalece acostamentul ce desparte intersectia cu strada Colinelor si sa-si distruga masina, marca Audi.

Dupa spusele martorilor, imediat dupa eveniment, si-a dat numerele jos si a plecat de la locul accidentului, iar la scurt timp, masina a fost tractata, iar locul curatat.

da da, de aici a plecat pe jos acasa, dar au sters urmele, baieti lor, in mai putin de 30 minute, cu numere luat e cu tractare, cu …..manusi„, spune un martor care a asistat la intamplare si a postat comentariul pe pagina Info Trafic Bihor.

Rapid, postarea cu imaginea de la accident a devenit virala, iar comentariile au fost pe masura: „Cred ca a vrut să schimbe uleiul”, spune un oradean, „Nu era hotarat , sa intre sau sa nu intre la spitalu 6 🙂 :)”, scrie un altul, „Cum reușesc unii asemenea parcări…..😂😂” mai comenteaza un internaut.

interlink.ro

Una peste alta, „acrobatiile” lui Victor Micula cu masinile proprii sunt binecunoscute, el reusind sa distruga mai multe autoturisme din propriul garaj, de-a lungul timpului.

Foto: info Trafic Bihor

Ne găsești și pe Google News