Viceprimarul Florin Birta a premiat familiile care au implinit 50 de ani de casatorie neintrerupta (FOTO)
Diverse

Viceprimarul Florin Birta a premiat familiile care au implinit 50 de ani de casatorie neintrerupta (FOTO)

Azi, 30 iunie 2017, în sala festivă ,,Traian Moşoiu”, Primăria Oradea, prin Compartimentul de Stare Civilă, în baza HCL nr.68/2008, a organizat a treia festivitate de premiere din anul 2017 a familiilor care au împlinit  50 de ani de căsătorie neîntreruptă şi care au domiciliul în municipiul Oradea.

Cu această ocazie au fost invitate un număr de 49  familii care şi-au sărbătorit ,,Nunta de Aur”. Acestea au fost felicitate de viceprimarul Florin Birta, prin acordarea unei diplome de fidelitate, însoţită de un premiu în bani în cuantum de 500 lei.

Vă mulțumesc că existați lângă noi și vă felicit pentru cei 50 de ani petrecuți împreună. Sper să ne revedem și să sărbătorim tot aici și cei 75 de ani de căsnicie. Mă bucur că am reușit să organizăm acest eveniment ca semn de recunoștință și apreciere pentru anii dumneavoastră de căsnicie. Vă doresc din suflet la multi ani,  să aveți parte de multă sănătate și de o viață fericită în continuare!”, a spus viceprimarul Florin Birta.

Reamintim  cetăţenilor municipiului Oradea că, în conformitate cu HCL nr.867/2005, se acordă un premiu în bani  în valoare de 1.000 lei persoanelor care au împlinit venerabila vârstă de 100 de ani şi au domiciliul în municipiul Oradea.

Compartimentul de Stare Civilă primeşte în continuare cereri, la camera 14 parter, în clădirea primăriei. Informaţii suplimentare se pot obţine  la numărul de  telefon 0259/408825.