Vezi care sunt bonurile fiscale castigatoare la extragerea de duminica
Informatii utile

Vezi care sunt bonurile fiscale castigatoare la extragerea de duminica

noriel.ro
La extragerea din aceasta duminica au participat bonurile fiscale emise intre 1 si 31 ianuarie 2018. Fondul de premiere este de 1 milion de lei, suma din care vor fi acordate cel mult 100 de premii.

Bonurile fiscale emise in data de 30 ianuarie 2018, cu o valoare de 501 lei, au fost desemnate castigatoare la extragerea Loteriei bonurilor fiscale de duminica.

Potrivit unui comunicat al MFP, selectia castigatorilor este realizata in doua etape. Duminica, 18 februarie, a fost organizata prima etapa, respectiv extragerea bilelor care au determinat ziua emiterii si valoarea bonurilor castigatoare. Dupa centralizare, daca numarul cererilor de revendicare este mai mare de 100, va fi organizata cea de-a doua extragere, pentru determinarea celor maximum 100 de bonuri castigatoare.

Rezultatele extragerii vor fi publicate pe site-ul Ministerului Finantelor Publice (MFP), al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF) si al C.N. ‘Loteria Romana’ (CNLR) pentru o perioada de minimum 30 de zile.

decathlon.ro

Cererile de revendicare pot fi depuse incepand cu prima zi dupa efectuarea extragerii, timp de 30 de zile. Posesorii bonurilor castigatoare trebuie sa depuna bonurile fiscale (in original), copia actului de identitate si o cerere, la orice administratie fiscala din structura ANAF.