Vecinul hot! Un barbat din Budureasa a spart casa unui alt localnic furandu-i banii si o bratara din aur
Stiri Bihor

Vecinul hot! Un barbat din Budureasa a spart casa unui alt localnic furandu-i banii si o bratara din aur

Luni, 8 mai a.c., în urma administrării probatoriului, polițiștii Secției nr.2 de Poliție Rurală Beiuș au dispus reținerea, pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Bihor față de un bărbat de 30 de ani, din comuna Budureasa, județul Bihor, bănuit de săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii îl bănuiesc pe acesta că, în intervalul 3 – 4 mai a.c., ar fi pătruns prin efracție într-o locuință din Budureasa și ar fi sustras 3.300 de lei și o brățară din aur.

Polițiștii Secției nr.2 de Poliție Rurală Beiuș au recuperat de la cel în cauză 1.150 de lei, precum și brățara din aur sustrasă.

Marți, 9 mai a.c., polițiștii Secției nr.2 de Poliție Rurală Beiuș l-au prezentat pe bărbatul de 30 de ani la Parchetul de pe lângă Judecătoria Beiuș, iar procurorul s-a adresat Judecătoriei Beiuș, cu propunere de arestare preventivă.

Judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Beiuș a admis propunerea procurorului și a emis pe numele bărbatului un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Polițiștii Secției nr.2 de Poliție Rurală Beiuș din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Beiuș, pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a bărbatului de 30 de ani și pentru recuperarea integrală a prejudiciului cauzat.

Foto: ilustrativ

Ne găsiți și pe Google News