„Val de frig” peste Oradea. ANM a emis o avertizare COD GALBEN de ger
Vremea

„Val de frig” peste Oradea. ANM a emis o avertizare COD GALBEN de ger

Administrația Națională de Meteorologie a emis o avertizare meteorologica COD GALBEN, fenomenul vizat „val de frig”, pentru Oradea si judetul Bihor, valabila in intervalul 25.02 -01.03.2018.

Valul de frig va cuprinde treptat toată țara și va fi în intensificare, astfel că se vor înregistra temperaturi cu peste 10…15 grade mai coborâte decât valorile normale pentru această perioadă din an.

Temperaturile maxime vor fi negative în toate regiunile și va fi ger dimineața și noaptea, la început cu precădere în jumătatea de nord, apoi și în restul teritoriului, iar intensificările temporare ale vântului vor amplifica senzația de rece.

In Oradea, in aceasta noapte, vremea va deveni geroasa, temperatura aerului va cobori spre -9ºC;-10ºC, in timp ce duminica nu vor depasi pragul inghetului.

interlink.ro

26.02 – Luni vremea va deosebit de rece, pentru aceasta perioada a anului, cu un cer variabil. Temperatura aerului va urca la amiaza spre -2ºC, in timp ce noaptea va cobori spre -9ºC.

27.02 – Marti, va ninge in Oradea, moderat cantitativ, si se va depune un strat de zapada de cca 5-10 cm. Temperatura aerului va ajunge, la amiaza, spre -3ºC, in timp ce noaptea va cobori spre -9ºC.

28.02 – Miercuri, va ninge in cursul diminetii, apoi cerul se va degaja. tempertaura aerului va urca spre -4ºC, in timp ce noaptea va cobori spre -10ºC.

01.03 – Joi, va incepe un proces treptat de incalzire, cerul va fi variabil, iar temperatura aerului va urca  spre 0ºC, la amiaza, in timp ce minima nu va mai depasi -4ºC.

Ne găsești și pe Google News