Va era dor? Blue Air a reluat zborurile către Oradea. Vezi preturi si program
Turism

Va era dor? Blue Air a reluat zborurile către Oradea. Vezi preturi si program

Odata cu reluarea zborurilor pe ruta București – Oradea, Blue Air extinde programul „Zboară în Tară” în parteneriat cu Aeroportul Oradea și cu Visit Oradea (APTOR). Blue Air operează patru zboruri pe săptămâna pe ruta București – Oradea, în zilele de luni, miercuri, vineri și duminică. Durata zborului este de 55 minute și prețurile biletelor pornesc de la 9.99 euro.

Blue Air îi reconectează pe români cu locurile și oamenii care le sunt dragi, care îi definesc și îi inspiră. Zborurile interne Blue Air aduc România împreună, unind Bucureștiul, Oradea, Timișoara, Bacăul, Iașiul și Clujul, într-un program de zbor care oferă cea mai bună conectivitate, accesibilitate și flexibilitate pentru călătoriile în țară. Prețurile zborurilor pe rutele interne Blue Air pornesc de la 9.99 euro pe segment.

Blue Air își propune să promoveze călătoriile în țară și să încurajeze atât descoperirea și redescoperirea atracțiilor turistice și tradițiilor locale, cât și valorificarea potențialului cultural și economic al fiecărei destinații în parte, mizând pe conexiuni rapide și accesibile.

Zborurile directe București – Oradea permit un acces rapid al călătorilor din capitală către Municipiul Oradea și regiunea Crișanei, renumită pentru infrastructura turismului geo-termal și pentru calitatea serviciilor turistice și de agrement. De acum, bucureștenii ajung mai repede la oamenii și istoria Oradei, putându-se familiariza cu atracțiile cheie ale orașului: cetatea medievală necucerită, arhitectură Art Nouveau, gastronomia, ospitalitatea inconfundabilă și farmecul slow living caracteristic.

De asemenea, zborurile directe cu Blue Air le permit oradenilor călătorii rapide către capitală, facilitând atât turismul de business cât și conexiunile cu alte destinații interne sau internaționale prin hub-ul de la București.

„<Zboară în Tară> exprimă perfect strategia de repoziționare a Blue Air ca operator semnificativ pe piața internă românească. Ne dorim să reconectam România prin oferirea de legături durabile și rapide între regiunile cheie ale țării. Suntem în plin proces de consolidare a rețelei de rute interne și a legăturilor dintre Moldova, Transilvania și Banat cu sudul țării, și apoi între ele, punând la dispoziția pasagerilor noștri tradiționali, cât și antreprenorilor, mediului corporate și agențiilor de turism, conexiunile necesare pentru a-și realiza mai rapid și confortabil proiectele profesionale și personale. Reluarea zborurilor București-Oradea este parte din acest proces, această ruta făcând posibile călătorii de afaceri rapide, reuniuni de familie, city breaks și sejururi memorabile.” – spune Oana Petrescu, CEO al Blue Air.

Prioritatea principală a Organizației de Management a Destinației Visit Oradea este de a atrage cât mai mulți turiști români într-o destinație europeană sigură. Reluarea zborurilor pe ruta Oradea-București și campania realizată împreună cu Blue Air și Aeroportul Oradea creează contextul propice în care locuitorii capitalei și din împrejurimi să poată vizita mai ușor Oradea, noile rute având o accesibilitate și flexibilitate foarte bune. Aceste premise fac ca experiența de city-break pe care Oradea o oferă să fie considerabil îmbunătățită începând cu data de 7 august, în timp ce campania <Zboară în Tară> este un demers care va încuraja și susține turismul orădean și național.” – Mihai Jurca, Director Executiv Visit Oradea

Program si tarife:

  • Bucuresti-Oradea: 10:45 – 11:40
  • Oradea Bucuresti: 12:25 – 13:15
  • Pret bilet: 9,99 euro/segment
  Ştirile InfoOradea sunt şi pe Facebook sau pe Google News