USR Oradea si-a ales noua conducere. Marius Sovarschi a preluat functia de presedinte USR Oradea
Politica

USR Oradea si-a ales noua conducere. Marius Sovarschi a preluat functia de presedinte USR Oradea

noriel.ro
USR Oradea a organizat in data de 10 iulie 2019, Adunarea Generală a Membrilor și, cu această ocazie, alegeri pentru organele de conducere, control și arbitraj ale filialei.

În urmă votului membrilor, mandatul de președinte USR Oradea a fost preluat de Marius Sovarschi. Cei șase vicepreședinți ai organizației locale sunt Cristian Rusu, Mihai Șvab, Flavius Bunoiu, Delia Ungur, Claudia But și Adrian Derban. Cei șase vicepreședinți sunt și membri ai Biroului Local, birou completat de Silviu Dehelean, Vasile Dimitriu, Diana Buhas și Andrei Popă. Funcția de cenzor va fi îndeplinită de Mihaela Ichim iar Comisia de Arbitraj este formată din Mihai Soane, Adrian Raita și Vlad Creț. Mandatul celor aleși în această săptămâna va dură până la încheierea alegerilor locale din anul 2020.

Noua echipă a primit un mandat clar din partea organizației pentru a pregăti cât mai atent alegerile locale de anul viitor, în sensul de a desemna candidații cei mai potriviți pentru administrația locală și de a elabora programul de guvernare locală al USR. Această ofertă politică se va axa pe creșterea calității vieții, sănătate, educație și cultură, dar și pe protecția mediului și calitatea infrastructurii. Sperăm să convingem oradenii că merităm încrederea pe care ne-au acordat-o și să confirmăm trendul de creștere al organizației noastre. Îi așteptăm pe toți cei care se regăsesc în valorile și principiile pe care le susținem să ni se alăture” a declarat Marius Sovarschi.

Săptămâna viitoare, în data de 16 iulie, va avea loc Conferința Județeană USR Bihor, prilej cu care vor avea loc alegeri pentru organele de conducere, control și arbitraj ale filialei județene.

decathlon.ro