UPDATE Accident Sudrigiu! Doua femei si o minora au ajuns la spital, din cauza neatentiei la volan
Stiri Bihor

UPDATE Accident Sudrigiu! Doua femei si o minora au ajuns la spital, din cauza neatentiei la volan

UPDATE 02.04.2018: In cursul zilei de azi, IPJ Bihor a transmis printr-un comunicat, o informare, legata de accidentul  petrecut sambata 31.03. in Sudrigiu si in  care au fost mplicate 3 autoturisme, toate din judetul Bihor.

Sâmbătă, 31 martie a.c., la ora 11.05, pe D.N. 76, în localitatea bihoreană Sudrigiu, un bărbat de 39 de ani, din comuna Pietroasa, județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism pe direcția Beiuș – Ștei, nu s-a asigurat corespunzător în momentul efectuării unui viraj spre stânga și nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism condus regulamentar, din direcția opusă, de un tânăr de 25 de ani, din comuna Buntești, județul Bihor, care, pentru a evita impactul, a virat spre stânga, a pătruns pe sensul opus și a intrat în coliziune laterală cu un autoturism condus de un bărbat de 41 de ani, din comuna Lazuri de Beiuș, județul Bihor.

În urma accidentului rutier, conducătorul celui de-al treilea autoturism și o femeie de 24 de ani, din comuna Pietroasa, pasageră în cel de-al doilea autoturism, au suferit multiple leziuni, pentru îngrijirea cărora au fost internați în spital. De asemenea, conducătorul celui de-al doilea autoturism, o femeie de 34 de ani și o minoră de 10 ani, ambele din comuna Lazuri de Beiuș, pasagere în cel de-al treilea autoturism, au suferit leziuni ușoare, pentru îngrijirea cărora au fost transportați la spital.

Polițiștii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor și cauzelor producerii accidentului rutier.