UPDATE: Accident grav in Salonta! O femeie si un bebelus zdrobiti de o basculanta care s-a rasturnat! (FOTO)
Stiri Bihor

UPDATE: Accident grav in Salonta! O femeie si un bebelus zdrobiti de o basculanta care s-a rasturnat! (FOTO)

Accident cu consecinte grave la iesire din Salonta spre Tinca. Un TIR incarcat cu pietris s-a rasturnat pe margine drumului, prinzand sub el o femeie de 57 de ani si un copil de 1 an, aflati in calitate de pietoni pe carosabil.

Echipajele SMURD, aflate la fata locului incearca sa identifice victimele, solicitand, de la Oradea, si elicopetrul SMURD.

Comisarul Alina Dinu,a declarat pentru infoOradea ca „Accidentul rutier s-a produs pe drumul judetean 795, pe strada Tincii din municipiul Salonta. Politistii aflati la fata locului efectueaza cercetari pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor si imprejurarilor producerii accidentului

De asemenea, Alina Dinu, ne-a mai precizat ca, in acest moment (ora 12:30 – n.r.)  traficul este blocat, pentru a se proceda la ridicarea basculantei de pe carosabil si a se putea evalua situatia. Politistii aflati la fata locului deviaza circualtia pe strazile adiacente.

interlink.ro

UPDAE: 13:30: Intr-un comunicat remis de IPJ Bihor, se confirma decesul unei femei de 57 de ani si un minor de 1 an, aflati pe carosabil in momentul in care s-a rasturnat autotrenul.

Joi, 11 mai a.c., la ora 10.35, pe strada Kulin Gyorgy din municipiul Salonta, un bărbat de 36 de ani, din localitatea Cîlnic, judeţul Alba, în timp ce conducea un ansamblu format din cap tractor cu remorcă, dinspre centrul municipiului către localitatea Tinca, ajungând pe drumul judeţean 795, într-o curbă periculoasă la stânga, nu a adaptat viteza de deplasare la configurația drumului.

Astfel, a pierdut controlul asupra ansamblului și s-a răsturnat pe partea laterală dreapta, în șanțul din partea dreaptă a sensului său de deplasare. În cădere, ansamblul de vehicule a strivit o femeie de 57 de ani şi o minoră de 1 an şi 4 luni, ambele din Salonta, care se aflau pe acostamentul dreapta al părții carosabile, în calitate de pietoni.

În urma accidentului rutier, femeia de 57 de ani şi minora au suferit leziuni care le-au provocat decesul. Totodată, conducătorul ansambului de vehicule şi o femeie de 31 de ani, din Oradea, pasageră în autotren, au suferit leziuni ușoare, pentru îngrijirea cărora au fost transportaţi la spital.

Polițiștii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor și cauzelor producerii accidentului.

Foto: ISU Crisana

Foto: Info Trafic Bihor

 

Ne găsești și pe Google News