UPDATE! Accident fatal pe str. Transilvaniei. Un motociclist a decedat in urma unui impact cu un autoturism (FOTO)
Stiri Oradea

UPDATE! Accident fatal pe str. Transilvaniei. Un motociclist a decedat in urma unui impact cu un autoturism (FOTO)

noriel.ro
Un accident grav s-a petrecut in urma cu cateva minute pe Str. Transilvaniei din Oradea, in care au fost implicate 2 autoturisme si un motociclist.

Din spusele martorilor, autoturismul logan a virat  in intersectie, neacordand prioritate motociclistului, care l-a izbit in plin, iar apoi autoturismul a ricosat intr-un al doilea autoturism (hyundai – n.r.).

La scurt timp, la fata locului a ajuns un echipaj SMURD, care acorda ingrijiri motociclistului, aflat in stare de inconstienta, incercand de minute bune sa-l resusciteze.

Update, ora 19:45: Contactata de infoOradea, comisarul Alina Dinu ne-a declarat ca: “La ora 17.00 pe str Transilvaniei, la intersectia cu str. Bernard Shaw, o femeie de 25 de ani din Oradea, in timp ce conducea o Dacia Logan, ajungand la intersectia cu str. Bernard Shaw si dorind sa efectueze un viraj la stanga, pt a intra pe respectiva strada, nu s-a asigurat corespunzator si nu a acordat prioritate de trecere unei motociclete (Kawasaki – n.r.), condusa din sens opus de un barbat de 31 de ani dn Nojorid, intrand in coliziune cu acesta. In urma impactului autoturismul a fost proiectat intr-un alt autoturism (Hyundai – n.r.), care era oprit pe Bernard Shaw, condus de un barbat de 40 de ani din Oradea“.

decathlon.ro

In urma accidentului rutier conducatorul motocicletei a suferit leziuni care i-au provocat decesul, iar o femeie de 30 de ani din Oradea, pasagera in Dacia Logan a suferit leziuni usoare“, a mai declarat Alina Dinu

Polițiștii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor și cauzelor producerii accidentului.

Foto: Info Trafic Bhor