UPDATE: Accident cu 4 morti la iesire din Beius. Cine sunt victimele
Stiri Bihor

UPDATE: Accident cu 4 morti la iesire din Beius. Cine sunt victimele

Un accident grav s-a petrecut in aceasta dimineata pe DN76, la iesirea din Municipiul Beius, unde un autoturism inmatriculat in judetul Hunedoara s-a rasturnat pe marginea drumului, intr-un sant.

In urma accidentului au decedat 4 persoane, soferul si alti 3 pasageri in acelasi autoturism. Din spusele martorilor, se pare ca soferul a adormit la volan, a pierdut controlul si a parasit carosabilul rasturnandu-se in sant. Nu au existat urme de franare.

La fata locului, au ajuns in scurt timp, 4 ambulante si 2 masini de descarcerare, care, din pacate nu au mai put face nimic pentru victime.

interlink.ro

FOTO: Drumul National 76

Politistii prezenti la fata locului, fac cercetari pentru stablirea cu exactitate a cauzelor producerii accidentului

UPDATE: Comisarul de Politie, Alina Dinu, a confirmat pentru InfoOradea: „La ora 07:54, pe DN76, la intrarea in municipiul Beius, un barbat de 49 de ani, din municipiul Brad, jud Hunedoara, in timp ce conducea un autoturism, pe directia Stei-Beius, a pierdut controlul asupra directiei de deplasare, a parasit partea carosabila prin sensul opus si a intrat in santul din partea stanga, in tubul din beton de la canalizare, iar apoi s-a rasturnat.

In urma accidentului rutier, atat conducatorul autoturismului (Dacia Duster), cat si o femeie de 48 de ani, o alta de 25 de ani, ambele din Brad si un barbat de 27 de ani din localitatea Bucium, judetul Alba, pasageri au suferit leziuni care le-au provocat decesul.

Politistii continua cercetarile pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor producerii accidentului.

Ne găsești și pe Google News