Universitatea din Oradea | Începe admiterea la Studiile Universitare de Doctorat
Educatie

Universitatea din Oradea | Începe admiterea la Studiile Universitare de Doctorat

Chiar din prima zi a lunii septembrie, până la data de 19.09. 2022, se desfășoară înscrierea pentru programele de Studii Universitare de Doctorat organizate de Universitatea din Oradea.

Anul acesta, Universitatea din Oradea face înscrieri la studii doctorale în 18 domenii: Administrarea Afacerilor, Economie, Finanțe, Istorie, Sociologie, Filologie, Teologie, Geografie, Științe Biomedicale – Medicină și Farmacie, Biologie și Științe Inginerești: Agronomie, Inginerie Electrică, Inginerie Energetică, Electrotehnică, Inginerie Industrială, Inginerie și Management, Matematică. Sunt disponibile, în total, 183 de locuri: 164 cu taxă, 10 bugetate fără bursă și 9 bugetate cu bursă.

Testele de competență lingvistică se vor desfășura on-line, după următorul program: limba engleză – 1 și 15 septembrie 2022, ora 14:00, limba germană – 6 și 27 septembrie 2022, ora 17:00, limba franceză – 6 și  20 septembrie 2022, ora 10:00. Pentru mai multe informații și înscrierea la examenul de competență lingvistică, cei ce aspiră la titlul de doctorand pot scrie la adresa: certificatelingvistice@uoradea.ro

  Ştirile InfoOradea sunt şi pe Facebook sau pe Google News