Unchain Fintech Festival pentru prima dată la Oradea
Evenimente

Unchain Fintech Festival pentru prima dată la Oradea

Unchain Fintech Festival, evenimentul emblematic fintech și blockchain din regiunea Europei Centrale de Est (ECE) are loc anul acesta, în perioada 13 – 14 iulie, în Cetatea Oradea!

Unchain Fintech Festival, este un eveniment va aduna cei mai importanți factori din domeniul afacerilor în plăți, împrumuturi, asigurări, finanțe personale, comerț electronic, servicii bancare și domenii conexe.

Este pentru prima dată când în regiunea Europei Centrale de Est va avea loc un eveniment care să reprezinte întreaga comunitate fintech din zonă. Astfel, în luna iulie, Cetatea Oradea va deveni fortăreața fintech și blockchain a regiunii.

Unchain Fintech Festival dorește să creeze, an de an, un loc pentru ca membrii ecosistemului de fintech și blockchain să se întâlnească și să-și împărtășească obiectivele și provocările, prin încurajarea cooperării dintre instituțiile financiare și antreprenorii talentați. Evenimentul va oferi întregii regiuni din Europa Centrală de Est o platformă pentru a prezenta cele mai bune soluții oferite de companii, dintr-una dintre cele mai talentate regiuni ale lumii.

Asociația pentru promovarea turismului din Oradea și regiune este co-organizator al acestui eveniment și gazdă din postura de administrator al Cetății Oradea.

Evenimentul este organizat de Unchain Media, Parteneri Visa și Asociația pentru promovarea turismului din Oradea și regiune (Visit Oradea) cu sprijinul Primăriei Municipiului Oradea, Make IT in Oradea.

Mai multe detalii :

Ne găsiți și pe Google News