Un tanar din Lunca a ajuns in sant, pe Dealul Bitii, cu masina pe care o conducea fara permis
Stiri Bihor

Un tanar din Lunca a ajuns in sant, pe Dealul Bitii, cu masina pe care o conducea fara permis

Marți, 20 noiembrie a.c., la ora 00.39, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Beiuș au fost sesizați în urma unui apel primit de Inspectoratul de Poliție Județean Bihor prin S.N.U.A.U. 112 că pe D.N. 76, între localitățile bihorene Pocola și Răbăgani, s-a produs un accident rutier.

Polițiștii rutieri beiușeni s-au deplasat cu operativitate la fața locului și în urma cercetărilor efectuate au constatat că un tânăr de 22 de ani, din comuna Lunca, județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism pe direcția Beiuș – Oradea, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, nu a adaptat viteza de deplasare la condițiile de drum.

Astfel, pe un carosabil umed, într-o curbă spre stânga, a pierdut controlul asupra direcţiei, autoturismul a părăsit partea carosabilă și a pătruns în șanțul de pe partea stângă a direcției sale de deplasare.

În urma accidentului rutier, conducătorul autoturismului a suferit leziuni ușoare, pentru îngrijirea cărora a fost transportat la spital.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar polițiștii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor și cauzelor producerii accidentului rutier.

Foto: Drugas Mario Deea