Un tanar de 23 de ani a provocat un accident, în timp ce conducea sub influența alcoolului.
Stiri Oradea

Un tanar de 23 de ani a provocat un accident, în timp ce conducea sub influența alcoolului.

Marți, 12 decembrie a.c., la ora 00.10, un tânăr de 23 de ani, din localitatea Vadu Crișului, județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism pe strada Parcul 1 Decembrie din municipiul Oradea, înspre strada Cele Trei Crișuri, la intersecția cu strada P-ța Emanuil Gojdu, nu a respectat semnificația indicatorului rutier „Oprire” și a pătruns în intersecție fără a acorda prioritate de trecere.

Astfel, a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar, pe strada P-ța Emanuil Gojdu, înspre B-dul Dimitrie Cantemir.

În urma testării cu aparatul etilotest, s-a constatat că tânărul de 23 de ani care conducea primul autoturism prezenta o concentrație alcoolică de 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat. Celui în cauză i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În urma accidentului rutier, o femeie de 25 de ani, din Oradea, pasageră în cel de-al doilea autoturism, a suferit leziuni ușoare.

interlink.ro

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar polițiștii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor și cauzelor producerii accidentului rutier.

Foto: infoTrafic Bihor

Ne găsești și pe Google News