Un tanar de 22 de ani din Tinca a fost retinut de politisti dupa ce a incercat sa fure din casa unui localnic
Stiri Bihor

Un tanar de 22 de ani din Tinca a fost retinut de politisti dupa ce a incercat sa fure din casa unui localnic

Saptamana trecuta, în urma administrării probatoriului, polițiștii din cadrul Secției nr.8 de Poliție Rurală Tinca au dispus reținerea, pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Bihor față de un tânăr de 22 de ani, din localitatea Tinca, județul Bihor, bănuit de săvârșirea infracțiunii de tentativă la tâlhărie calificată.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii îl bănuiesc pe acesta că, în cursul aceleiași dimineți, în jurul orei 05.00, ar fi profitat de faptul că ușa de acces într-o locuință din Tinca fusese lăsată de proprietar neasigurată și deschisă, ar fi pătruns în imobil și, surprins fiind de către proprietar, în timp ce încerca să sustragă o motocoasă din holul locuinței, pentru a-și asigura scăparea, l-ar fi împins, iar apoi a fugit, fără însă a sustrage vreun bun.

In aceeasi saptamana, polițiștii Secției nr.8 de Poliție Rurală Tinca l-au prezentat pe tânărul de 22 de ani la Parchetul de pe lângă Judecătoria Salonta, iar procurorul s-a adresat Judecătoriei Salonta, cu propunere de arestare preventivă.

Judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Salonta a admis propunerea procurorului și a emis pe numele celui în cauză un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

 

Polițiștii din cadrul Secției nr.8 de Poliție Rurală Tinca Poliției continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetul de pe lângă Judecătoria Salonta, pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a celui în cauză.

Ne găsiți și pe Google News