Un tanar de 20 de ani prins de politisti, dupa ce a talharit si agresat un barbat in localitatea Diosig
Stiri Bihor

Un tanar de 20 de ani prins de politisti, dupa ce a talharit si agresat un barbat in localitatea Diosig

Marți, 7 august a.c., la ora 17.37, polițiștii Secției nr.3 de Poliție Rurală Biharia au fost sesizați în urma unui apel primit de Inspectoratul de Poliție Județean Bihor prin S.N.U.A.U. 112 de la un bărbat de 64 de ani, din comuna Diosig, județul Bihor, că în jurul orei 17.20, un tânăr a pătruns în locuinţa sa și l-a deposedat de 60 lei pe care îi avea în buzunarul pantalonilor și, pentru a-și asigura scăparea, l-ar fi agresat, provocându-i leziuni care necesită pentru vindecare 3 – 4 zile de îngrijiri medicale.

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii Secției nr.3 de Poliție Rurală Biharia au identificat cu operativitate persoana bănuită de comiterea faptei ca fiind un tânăr de 20 de ani, tot din comuna Diosig, localitate pe raza căreia a fost depistat la aproximativ o oră de la comiterea faptei.

În urma continuării cercetărilor și administrării probatoriului în cauză, polițiștii Secției nr.3 de Poliție Rurală Biharia l-au reținut pe tânărul de 20 de ani pentru 24 de ore în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Bihor.  Miercuri, 8 august a.c., acesta a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea, iar procurorul s-a adresat Judecătoriei Oradea cu propunere de arestare preventivă, sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie calificată. Judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Oradea a emis pe numele său un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Polițiștii Secției nr.3 de Poliție Rurală Biharia continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea, pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a celui în cauză și pentru recuperarea integrală a prejudiciului cauzat.

Foto: ilustrativ

loading...