Un tanar de 19 ani din Oradea prins de politisti dupa ce a furat bauturi alcoolice din magazin in Ajunul Craciunului
Stiri Oradea

Un tanar de 19 ani din Oradea prins de politisti dupa ce a furat bauturi alcoolice din magazin in Ajunul Craciunului

Bănuit că ar fi sustras băuturi alcoolice din magazin, în Ajunul Crăciunului, reținut pentru 24 de ore de polițiștii orădeni.

Duminică, 24 decembrie a.c., polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor contra Patrimoniului din cadrul Poliției Municipiului Oradea au identificat, cercetat și reținut pentru 24 de ore în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Bihor un tânăr de 19 ani, din municipiul Oradea, bănuit de comiterea infracțiunii de furt calificat.

Cel în cauză este bănuit de polițiștii orădeni că tot duminică, 24 decembrie a.c., în jurul orei 12.00, ar fi sustras dintr-un magazin din municipiul Oradea 11 sticle cu băuturi alcoolice (whisky și șampanie), provocând un prejudiciu total de 2.331 lei.

Prejudiciul a fost recuperat integral.

interlink.ro

Polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor contra Patrimoniului din cadrul Poliției Municipiului Oradea continuă cercetările sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea, pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a celui în cauză.

Foto: ilustrativ

  Ştirile InfoOradea sunt şi pe Facebook sau pe Google News

0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0