Un tanar de 17 ani, ce obisnuia sa fure in parcurile din Oradea, a fost prins de politistii oradeni
Stiri Oradea

Un tanar de 17 ani, ce obisnuia sa fure in parcurile din Oradea, a fost prins de politistii oradeni

Marți, 17 iulie a.c., polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor contra Persoanei din cadrul Poliției Municipiului Oradea au identificat și cercetat un tânăr de 17 ani, din comuna bihoreană Tinca, bănuit de comiterea infracțiunii de furt calificat.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii orădeni îl bănuiesc pe acesta că la 12 iunie a.c., la ora 15.30, profitând de neatenția unui bărbat care stătea pe o bancă într-un parc din municipiul Oradea, i-ar fi sustras din buzunar un telefon mobil, cauzând un prejudiciu estimat la 500 lei.

De asemenea, tânărul este bănuit că la 5 iunie a.c., în jurul orei 22.00, profitând de neatenția unei femei, ar fi sustras de pe o bancă dintr-un parc din municipiul Oradea, un telefon mobil în valoare de 500 lei, prejudiciu recuperat integral de polițiștii orădeni.

Polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor contra Persoanei din cadrul Poliției Municipiului Oradea l-au reținut pe tânărul de 17 ani pentru 24 de ore în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Bihor.

Polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor contra Persoanei continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea, pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a celui în cauză și în vederea recuperării integrale a prejudiciului.

loading...