Un tanar de 16 ani din Oradea s-a sinucis, punandu-si capul pe sina, in fata unui tren
Stiri Oradea

Un tanar de 16 ani din Oradea s-a sinucis, punandu-si capul pe sina, in fata unui tren

Un tanar in varsta de 16 ani, din Oradea, si-a pus capat zilelor, in noaptea de joi spre vineri, pe podul CFR din Velenta, unde, se pare ca si-a pus capul pe sina de tren, iar trenul Interregio Oradea-Cluj nu l-a mai putut evita.

Un echipaj SMURD a intervenit la fata locului, constantand decesul tanarului. Surse neoficiale au transmis infoOradea, ca “scena era macabra, capul era retezat practic de trup, nu aveau ce sa-i mai faca“.

Purtatatorul de cuvant al IPJ Bihor, comisarul Alina Dinu, a declarat pentru infoOradea “Victima a fost identificata ca fiind de un tanar de 16 ani din Oradea, iar politistii serviciului judetean de transport feroviar, efectuteaza cercetari in cauza, sub coordonarea procurorilor de la Parchetul de pe langa Tribunalul Bihor“.

Potrivit, ebihoreanul, adolescentul de 16 ani din Oradea care, în noaptea de joi spre vineri, s-a sinucis punându-şi capul pe liniile de tren, se numeşte Raul Popuş şi era fratele unuia dintre băieţii care, în 2015, s-au aruncat de pe un bloc cu 10 etaje pe strada Sovata, Rafael Popuş.

Foto: skyscrapercity.com

loading...