Un tanar ce vindea droguri de mare risc in zona unor cluburi, prins in flagrant de procurorii DIICOT Oradea
Stiri Oradea

Un tanar ce vindea droguri de mare risc in zona unor cluburi, prins in flagrant de procurorii DIICOT Oradea

noriel.ro
La data de 31.08.2019, în jurul orelor 23.40, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Oradea împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul S.C.C.O. Satu Mare au surprins în flagrant pe inculpatului B.Z., în vârstă de 20 de ani, în timp ce comercializa droguri de mare risc.

Cu ocazia controlului efectuat asupra inculpatului, precum şi asupra autoturismului acestuia, au fost identificate şi ridicate 449 de comprimate MDMA ( ecstasy) şi 5 pliculeţe tip Ziplok conţinând amfetamină (speed), toate destinate comercializării.

Totodată, din cercetările efectuate în cauză s-a stabilit faptul că, drogurile urmau sa fie comercializate în zona cluburilor din municipiul Satu Mare, la preturi cuprinse între 45 şi 120 lei/comprimat.

La data de 01.09.2019, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Oradea au dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a inculpatului B.Z., pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de mare risc, în formă continuată.

orange.ro

În cursul zile de azi, Tribunalul Bihor a dispus arestarea preventivă a inculpatului B.Z. pentru o perioadă de 30 de zile.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale.

Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile şi garanţiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum şi de prezumţia de nevinovăţie.