Un tânăr care a tâlhărit un bărbat de banii pe care tocmai îi câștigase la jocurile de noroc, identificat cu operativitate, reținut de polițiștii din Valea lui Mihai și arestat de magistrați.
Stiri Bihor

Un tânăr care a tâlhărit un bărbat de banii pe care tocmai îi câștigase la jocurile de noroc, identificat cu operativitate, reținut de polițiștii din Valea lui Mihai și arestat de magistrați.

Sâmbătă, 13 aprilie a.c., la ora 23.07, polițiștii din cadrul Poliției orașului Valea lui Mihai au fost sesizați în urma unui apel primit de Inspectoratul de Poliție Județean Bihor prin S.N.U.A.U. 112, de la un bărbat de 50 de ani, din Valea lui Mihai, că, în cursul aceleiași seri, în jurul orei 23.00, în timp ce se afla în curtea unui bloc de locuințe din localitate, un bărbat necunocut l-a agresat și l-a deposedat de 1.300 de lei, bani pe care tocmai îi câștigase la jocurile de noroc, într-un local public din Valea lui Mihai.  

În urma agresiunii, bărbatul de 50 de ani, din Valea lui Mihai, a suferit leziuni care necesită pentru vindecare 3 – 4 zile de îngrijiri medicale.     

În urma cercetărilor și investigațiilor desfășurate, duminică, 14 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Poliției orașului Valea lui Mihai au identificat persoana bănuită că ar fi comis fapta ca fiind un tânăr de 23 de ani, din comuna Curtuişeni, pe care l-au depistat pe o stradă din localitatea Valea lui Mihai. Polițiștii din Valea lui Mihai au recuperat de la acesta 1.100 de lei din banii sustrași.

În urma continuării cercetărilor și administrării probatoriului în cauză, tot duminică, 14 aprilie a.c., polițiștii din Valea lui Mihai l-au reținut pe tânărul de 23 de ani pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Bihor.

Luni, 15 aprilie a.c., acesta a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Marghita, iar procurorul s-a adresat Judecătoriei Marghita cu propunere de arestare preventivă, sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie calificată. Judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Marghita a admis propunerea procurorului și a emis pe numele tânărului de 23 de ani un mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Valea lui Mihai continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Marghita, pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a celui în cauză și pentru recuperarea integrală a prejudiciului cauzat.

loading...