Un sucevean a creat panica pe Centura Oradiei, determinand acrosajul a 3 masini, dupa care a fugit de la locul faptei
Stiri Oradea

Un sucevean a creat panica pe Centura Oradiei, determinand acrosajul a 3 masini, dupa care a fugit de la locul faptei

Luni, 2 aprilie a.c, la ora 17.44, pe strada Ogorului din municipiul Oradea, un bărbat de 27 de ani, din localitatea Gura Humorului, județul Suceava, în timp ce conducea pe banda întâi de circulație, înspre Oșorhei, un autoturism cu care tracta o remorcă, a trecut pe banda a doua fără să se asigure și a determinat conducătorul unui autoturism care circula pe banda a doua, în aceeași direcție, să pătrundă pe sensul opus de circulație, unde, un tânăr de 22 de ani, din comuna Girișu de Criș, județul Bihor, care conducea un autoturism pe banda a doua, înspre strada Nufărului, pentru a evita coliziunea cu acesta, a virat dreapta și a acroșat un alt autoturism condus pe banda întâi, tot înspre strada Nufărului, de un orădean de 38 de ani.

În urma acroșajului, cel de-al treilea autoturism a acroșat semiremorca unui autotractor staționat în afara părții carosabile, pe sensul de mers către strada Nufărului.

În urma producerii accidentului rutier, bărbatul de 27 de ani, din județul Suceava, care conducea primul autoturism, nu a oprit la fața locului și și-a continuat deplasarea înspre Cluj, părăsind locul producerii accidentului rutier fără încuviințarea poliției, fiind depistat de polițiștii rutieri pe raza localității Negreni, județul Cluj.

În urma accidentului rutier, orădeanul de 38 de ani, care conducea cel de-al treilea autoturism, a suferit leziuni ușoare.

Polițiștii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor și cauzelor producerii accidentului rutier.

  Ştirile InfoOradea sunt şi pe Facebook sau pe Google News