Un sofer baut, din Sanmartin, a bagat in spital un minor, o tanara de 19 ani si o femeie de 41 de ani
Comunicate de presa

Un sofer baut, din Sanmartin, a bagat in spital un minor, o tanara de 19 ani si o femeie de 41 de ani

Duminică, 27 noiembrie a.c., la ora 05.25, pe drumul județean 792/A, în afara localității bihorene Miersig, un bărbat de 36 de ani, din comuna Sânmartin, județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism dinspre localitatea Husasău de Tinca, nu a păstrat o distanță corespunzătoare față de autoturismul care se deplasa în fața sa.

Astfel, a acroșat din spate un autoturism condus de un bărbat de 41 de ani, din comuna Săcele, județul Constanța, care circula în aceeași direcție de deplasare, cu viteză redusă datorită faptului că în fața sa a avut loc un eveniment rutier.

În urma accidentului rutier, o tânără de 19 ani, din municipiul Constanța, o femeie de 41 de ani și un minor de 11 ani, din comuna Săcele, județul Constanța, toți pasageri în cel de-al doilea autoturism, au suferit leziuni ușoare, pentru îngrijirea cărora au fost transportați la spital.

După producerea accidentului rutier, bărbatul de 36 de ani care conducea primul autoturism a părăsit locul accidentului fără încuviinţarea poliţiei, fiind identificat cu operativitate de polițiștii bihoreni, pe raza municipiului Oradea. În urma testării sale cu aparatul etilotest, s-a constatat că aceste prezenta o concentrație alcoolică de 0,34 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Celui în cauză i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor l-au reținut pe bărbatul de 36 de ani, din comuna Sânmartin, pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă. 

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar poliţiştii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor şi cauzelor producerii evenimentului rutier.

 

loading...