UPDATE! Un Polo a fost aproape strivit, intr-un accident grav petrecut pe Centura Oradea (FOTO)
Stiri Oradea

UPDATE! Un Polo a fost aproape strivit, intr-un accident grav petrecut pe Centura Oradea (FOTO)

Un nou accident grav s-a petrecut in aceasta dupa amiaza pe Centura Oradea, in apropiere de RAR, unde un autoturism a fost aproape strivit intre un utilaj si un autobuz.

Din informatiile martorilor, soferul autoturismului, un Volkswagen Polo, cu numere de Bihor, nu a observat la timp un buldozer ce circula in fata lui si l-a acrosat din spate. Ghinionul a facut ca in spatele autoturimului sa circule un autobuz care nu a reusit, nici el, sa opreasca la timp, prinzand autoturismul la mijloc.

Foto: Facebook

Soferul a fost accidentat grav si dupa ce a fost descarcerat,  a fost transportat la spital de echipajul SMURD, sosit la fata locului.

Politistii prezenti la fata locului continua cercetarile pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor producerii accidentului.

UPDATE, 07.08.2018: IPJ Bihor a facut precizari in cazul accidentului de ieri: “Luni, 6 august a.c., la ora 13.00, pe Calea Sântandreiului din municipiul Oradea, un bărbat de 48 de ani, din comuna Girișul de Criș, județul Bihor, în timp ce conducea un autobuz înspre Calea Aradului, pe banda întâi, a acroșat din spate un autoturism condus regulamentar de un bărbat de 36 de ani, din Oradea.

În urma impactului, autoturismul a fost proiectat într-un buldoexcavator, condus în fața sa de un bărbat de 70 de ani, din localitatea bihoreană Nojorid.

În urma accidentului rutier, conducătorul autoturismului a suferit multiple leziuni, pentru îngrijirea cărora a fost internat în spital.

Polițiștii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor și cauzelor producerii evenimentului rutier.