Un oradean de 42 de ani prins drogat la volan, avand deja permisul anulat
Stiri Oradea

Un oradean de 42 de ani prins drogat la volan, avand deja permisul anulat

La data 28 ianuarie a.c., la ora 07.10, pe strada Matei Corvin din municipiul Oradea, polițiștii Biroului Rutier Oradea au depistat în trafic un bărbat de 42 de ani, din Oradea, în timp ce conducea un autoturism, existând suspiciunea că ar fi consumat substanțe psihoactive.

În urma testării preliminare, cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.

Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

Totodată, în urma verificărilor efectuate de polițiști, s-a constatat că bărbatul de 42 de ani are anulat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar polițiștii Serviciului Rutier Bihor continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care se afla sub influența unor substanțe psihoactive și conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană al cărei permis i-a fost anulat, sub supravegherea unui procuror.

Ne găsiți și pe Google News