Un oradean ce a delapidat firma la care lucra a fost trimis in judecata. Acesta a emis mai multe chitante false si a sustras banii
Stiri Oradea

Un oradean ce a delapidat firma la care lucra a fost trimis in judecata. Acesta a emis mai multe chitante false si a sustras banii

Vineri, 21 iunie a.c., polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor au finalizat cercetările față de un bărbat de 52 de ani, din municipiul Oradea, bănuit de săvârşirea infracțiunilor delapidare în fomă continuată cu 9 acte materiale și fals în înscrisuri sub semnatură privată în formă continuată cu 9 acte materiale.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii de investigare a criminalității economice bihoreni îl bănuiesc pe acesta că, în perioada septembrie – noiembrie 2017, în calitate de angajat al unei societăți comerciale cu sediul în Oradea, în funcția de organizator prestări servicii, prin folosirea unui chitanțier falsificat, ar fi încasat în numele societății angajatoare, de la o altă societate, 34.377 de lei, bani pe care și i-ar fi însușit și i-ar fi folosit în interes personal.

Din totalul prejudiciului astfel cauzat, polițiștii bihoreni au recuperat 22.537 de lei.

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor au finalizat cercetările și au înaintat dosarul la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea, cu propunere de trimitere în judecată a celui în cauză.

loading...