Un oradean a surprins si retinut pe cel ce i-a spart masina, pe Blvd. Dacia
Stiri Oradea

Un oradean a surprins si retinut pe cel ce i-a spart masina, pe Blvd. Dacia

Vineri, 25 mai a.c., în jurul orei 11.00, polițiștii orădeni au fost sesizați în urma unui apel primit de Inspectoratul de Poliție Județean Bihor prin S.N.U.A.U. 112 că un bărbat de 49 de ani, din municipiul Oradea, a surprins un bărbat necunoscut aplecat peste portieră, în interiorul autoturismului său, care era parcat pe partea carosabilă a Bulevardului Dacia, după ce, în prealabil, a spart geamul din partea dreapta față a autovehicului, informeaza IPJ Bihor

Proprietarul autoturismului l-a reținut la fața locului pe cel care tocmai încercase să îi sustragă bunuri din autovehicul, iar acesta, pentru a-și asigura scăparea, a exercitat asupra sa acte de violență, în urma cărora orădeanul de 49 de ani a suferit leziuni la nivelul brațului drept.

Polițiștii Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliției Municipiului Oradea s-au deplasat imediat la fața locului, identificând persoana bănuită de comiterea faptei ca fiind un bărbat de 29 de ani, din municipiul Oradea.

Prejudiciul total provocat a fost estimat la 1.000 lei.

În urma continuării cercetărilor și administrării probatoriului în cauză, vineri, 25 mai a.c., polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor contra Persoanei din cadrul Poliției Municipiului Oradea l-au reținut pe orădeanul de 29 de ani pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Bihor. Tot vineri, 25 mai a.c., acesta a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea, iar procurorul s-a adresat Judecătoriei Oradea cu propunere a arestare preventivă a celui în cauză, sub aspectul comiterii infracțiunii de tentativă de tâlhărie. Judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Oradea a admis propunerea procurorului și a dispus arestarea preventivă a celui în cauză pe o perioadă de 30 de zile.

Polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor contra Persoanei din cadrul Poliției Municipiului Oradea continuă cercetările sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea, pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a celui în cauză și pentru recuperarea integrală a prejudiciului cauzat.

Foto: ilustrativ