Un nou show incendiar cu celebrele Monster Truck-uri la Oradea! Oradenii sunt asteptati, cu mic-cu mare, in parcarea Era Shopping Park
Evenimente

Un nou show incendiar cu celebrele Monster Truck-uri la Oradea! Oradenii sunt asteptati, cu mic-cu mare, in parcarea Era Shopping Park

Oradenii sunt asteptati din nou, in parcarea de la Era Shopping Park, in perioada 31 mai – 9 iunie, la un nou show incendiar cu monster truck-uri americane.

Iubitorii de motorsport si offroad, dar si de monster truck-urile americane, au, incepand cu 31 mai o noua șansa sa vada LIVE celebrele mașini cu roți gigantice pe care le-au văzut doar în filmele de acțiune. „Monștrii” care cântăresc peste 4 tone vor „zbura” peste mai multe mașini, pe care ulterior le vor strivi și vor face și o demonstrație freestyle.

Organizatorii promit ca show-ul va fi unic in 2024, iar cei ce vor veni sa vada celebrele masini, vor avea parte de o experienta nemaivazuta.

Evenimentele se vor desfasura in zilele de vineri, sambata si duminica, in toata aceasta perioada, incepand cu ora 19:00, exceptie fac zilele de duminca cand  spectacolul se tine de la ora 15:00.

Nu uitati, intre 31 mai si 9 iunie,  organizatorii îi invită la acest eveniment electrizant pe toți împătimiții sportului cu motor, pe amatorii de adrenalină și spectacol, dar și pe copiii însoțiți de părinți sau bunici. Toată lumea va avea parte de o experiență senzațională!

Biletele nu pot fi cumpărate online, fiind disponibile exclusiv la casieria Monster Truck Motor Show din parcarea de la Era Shopping Park.

 

 

Ne găsiți și pe Google News