Un nou castigator „O zi de distractie la Aquapark Nymphaea”, a fost extras, in campania platii online a impozitului
Informatii utile

Un nou castigator „O zi de distractie la Aquapark Nymphaea”, a fost extras, in campania platii online a impozitului

Astăzi, 30 martie 2017, a avut loc penultima tragere la sorți în cadrul campaniei ,,Plătește impozitul online și câștigă o zi de distracție la Aquapark Nymphaea”, care a demarat în 13 februarie și prin care Primăria dorește să-i motiveze pe cetățeni să plătească impozitul online.

Tragerea la sorți s-a făcut pentru plățile online efectuate de contribuabili în perioada 20 – 26 martie, fiind validate doar plățile de impozit integral pentru anul în curs. O comisie formată din Eduard Florea, directorul economic al Primăriei Oradea, Eugenia Borbei, director juridic și Anca Grama, purtător de cuvânt, a participat azi la procedura de extragere a câștigătorului.

Din cei 988 de contribuabili care au plătit impozitul online integral, prin extragere computerizată au fost desemnat câștigător Dunes Cristina-Laura, de pe strada Leonardo Da Vinci. Acesta va fi înștiințat prin adresă la domiciliu că își poate ridica în termen de 30 de zile de la sediul Primăriei voucherul care îi oferă o zi de acces la Aquaparkul Nymphaea, pentru 2 adulți și 2 copii sub 14 ani. Conform regulamentului, au fost extrase și două rezerve, care ar putea beneficia de premiu în cazul în care câștigătorul, din diverse motive, nu își va revendica voucherul.

Primăria Oradea le mulțumește tuturor contribuabililor, amintind pe această cale că cei care își plătesc integral impozitul până în 31 martie beneficiază de bonificația de 10%, iar în plus cei care îl plătesc online pot câștiga, în fiecare săptămână până la sfârşitul lunii martie, o zi de distracție la aquapark pentru 2 adulți și 2 copii sub 14 ani.

Următoarea extragere va avea loc săptămâna viitoare, în data de 6 aprilie.

Pentru a beneficia de bonificații la plata integrală a impozitului, respectiv a participa la concursul organizat de Primărie, contribuabilii mai au la dispoziție o zi, până în data de 31 martie inclusiv.

  Ştirile InfoOradea sunt şi pe Facebook sau pe Google News