Un nou accident grav pe DN 76 in Petrileni. 14 persoane din 24 au suferit diverse rani. Situatia este in dinamica
Stiri Oradea

Un nou accident grav pe DN 76 in Petrileni. 14 persoane din 24 au suferit diverse rani. Situatia este in dinamica

Un nou accident grav pe DN 76, in localitatea Petrileni, in care sunt implicat 24 de persoane, aflate intr-un microbuz si un autoturism.

Pompierii militari bihoreni acționează pentru salvarea victimelor unui accident rutier produs pe DN 76, pe raza localității Petrileni, eveniment în care sunt implicate 24 persoane aflate într-un un microbuz și un autoturism.

Apelul a fost primit în dispeceratul ISU Bihor la ora 13.30, moment în care la fața locului au fost mobilizate de urgență, echipajele Stației de Pompieri Ștei, Secției de Pompieri Beiuș și Detașamentului 2 Oradea, cu o autospecială de transport victime multiple, o autospecială de intervenție cu modul de descarcerare și cu două ambulanțe SMURD tip B2. echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean.

Cele 20 de persoane care se aflau în microbuz și 4, în autoturism sunt evaluate și asistate medical în momentul de față.

Din primele informații, 14 persoane au suferit diferite răni. Situația este în dinamică.

Traficul rutier nu este blocat, se desfășoară pe o bandă, alternativ.

Polițiștii rutieri urmează să efectueze cercetarea la fața locului, pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Stire in curs de actualizare….

Ne găsiți și pe Google News