Un minor de 4 ani si tatal lui au ajuns la spital, in urma unui accident rutier in Oradea
Stiri Oradea

Un minor de 4 ani si tatal lui au ajuns la spital, in urma unui accident rutier in Oradea

noriel.ro

Sâmbătă, 24 aprilie a.c., la ora 12.40, pe strada Ion Bogdan din municipiul Oradea, un bărbat de 33 de ani, din Oradea, în timp ce conducea un autoturism înspre strada Bihorului, la intersecția cu strada Macului nu s-a asigurat la schimbarea direcției de deplasare, a efectuat un  viraj spre stânga pentru a pătrunde pe strada Macului și a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un barbat de 64 de ani, din Oradea, care se angajase în depășirea acestuia.

În urma impactului, cel de-al doilea autoturism a părăsit partea carosabilă prin partea stângă, a acroșat un autoturism oprit în afara părții carosabile și apoi a revenit pe partea carosabilă unde a a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de un bărbat de 42 de ani, din Oradea.

În urma accidentului rutier, conducătorul celui de-al doilea autoturism și un minor de 4 ani, pasager al său, au suferit leziuni ușoare, pentru îngrijirea cărora au fost transportați la spital.

Polițiștii Biroului Rutier Oradea continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

decathlon.ro