Un microbuz ce transporta refugiati ucraineni s-a rasturnat pe DN 19, langa Valea lui Mihai. Doi detateni ucraineni au ajuns la spital
Stiri Bihor

Un microbuz ce transporta refugiati ucraineni s-a rasturnat pe DN 19, langa Valea lui Mihai. Doi detateni ucraineni au ajuns la spital

Marți, 1 martie a.c., în jurul orei 18.28, pe D.N. 19, la ieșire din localitatea bihoreană Valea lui Mihai, un bărbat de 27 de ani, din Ucraina, în timp ce conducea un autovehicul de transport persoane 8+1, pe direcția Satu Mare – Oradea, a efectuat manevra de depășire a autoturismului care se deplasa în fața sa, condus de un bărbat de 37 de ani, din Ucraina.

La revenirea pe banda sa de circulație, în împrejurări ce urmează să fie stabilite din cercetări, a acroșat autoturismul condus de bărbatul de 37 de ani, a derapat și s-a răsturnat în șanțul din partea dreaptă a direcție sale de deplasare.

În urma accidentului rutier, o femeie de 27 de ani și un bărbat de 32 de ani, ambii din Ucraina, pasageri în autovehiculul de transport persoane, au suferit leziuni ușoare, pentru îngrijirea cărora au fost transportați la spital.

Polițiștii Biroului Rutier Marghita continuă cercetările în cauză sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Marghita, pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

interlink.ro

Ne găsești și pe Google News