Un copil de 4 ani, din judetul Bihor, a fost gasit mort dupa ce a fost luat de o viitura
Stiri Bihor

Un copil de 4 ani, din judetul Bihor, a fost gasit mort dupa ce a fost luat de o viitura

În seara zilei de sâmbătă, 13 iunie a.c., la ora 20.01, Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Crișana” al județului Bihor a fost anunțat, prin Sistemul Unic 112, că un copil de 4 ani a fost luat de o viitură produsă în localitatea Valea de Sus, comuna Câmpani.

La fața locului inspectoratul a mobilizat de urgență pompierii militari din cadrul Secției Beiuș și Stației Ștei, Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Câmpani, fiind alertați și membrii Salvamont Bihor.

Au fost constituite 9 echipe de căutare-salvare, formate din cei peste 30 de pompieri militari, localnici și membrii Salvamont, acestea desfășurând căutări pe o suprafață de circa 6 kilometri.

În cursul nopții de sâmbătă spre duminică, 14 iunie a.c., misiunea de căutare a copilului în vârstă de 4 ani, luat de o viitură în localitatea Valea de Sus, a fost sistată timp de câteva ore, din cauza fenomenelor meteorologice periculoase manifestate în zonă, fiind reluată în jurul orei 06.30, când condițiile meteorologice au permis desfășurarea operațiunii.

interlink.ro

În jurul orei 09.40, un localnic și un pompier militar care, după ce a ieșit din tură, a dorit să participe în continuare, la misiunea de căutare, au găsit trupul neînsuflețit al copilului pe malul apei, pe raza localității Moțești. 

  Ştirile InfoOradea sunt şi pe Facebook sau pe Google News

0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0