Un cioban din Bihor a fost retinut de politisti dupa ce a schingiuit un caine, taindu-i coada cu un topor
Stiri Bihor

Un cioban din Bihor a fost retinut de politisti dupa ce a schingiuit un caine, taindu-i coada cu un topor

Miercuri, 15 martie a.c., în urma administrării probatoriului, polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor au dispus reținerea, pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Bihor față de un bărbat de 52 de ani, din localitatea Pahida, județul Bihor, bănuit de săvârșirea infracțiunii de schingiuirea animalelor.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii de la protecția animalelor îl bănuiesc pe acesta că, la  12 martie a.c., în timp ce însoțea, în calitate de cioban, o turmă de oi, în extravilanul localității Parhida, ar fi tăiat, cu un topor, coada unui câine care aparține unui localnic, întrucât s-ar fi bătut cu câinii care îl însoțeau, conform declarațiilor sale.

Câinele în cauză a fost descoperit de un localnic din Parhida, miercuri, 15 martie a.c., ascuns în gospodăria sa, acesta sesizând poliția în jurul orei 19.30.

Polițiștii din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea.

Foto: arhiva

Ne găsiți și pe Google News