Un bihorean a fost prins de 2 ori in cca 5 ore, baut la volan si cu permisul suspendat. Avea o alcolemie de peste 1,1 mg/l. Barbatul a fost retinut in cele din urma
Stiri Bihor

Un bihorean a fost prins de 2 ori in cca 5 ore, baut la volan si cu permisul suspendat. Avea o alcolemie de peste 1,1 mg/l. Barbatul a fost retinut in cele din urma

chilipirul-zilei.ro/

Duminică, 12 decembrie a.c., în jurul orei 04.20, în localitatea Biharia, pe D.N. 19, la intersecția cu D.N.19/E, polițiștii Secţiei nr.3 de Poliție Rurală Biharia au depistat în trafic un bărbat de 40 de ani, din comuna Tăuteu, județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism, având o concentrație alcoolică de 1,12 mg/l alcool pur în aerul expirat și, totodată, având suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

Același bărbat a fost depistat de polițiștii Biroului Rutier Oradea sâmbătă, 11 decembrie a.c., la ora 23.23, în timp ce conducea un autoturism pe Calea Borşului din municipiu Oradea, având o concentrație alcoolică de 1,12 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În urma administrării probatoriului în cauză, duminică, 12 decembrie a.c., polițiști Secției nr.3 de Poliție Rurală Biharia l-au reținut pe bărbatul de 40 de ani, pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Bihor, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul având dreptul de a conduce suspendat și conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice.

Polițiștii Secţiei nr.3 de Poliție Rurală Biharia continuă cercetările în cauză sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea.

decathlon.ro