Un barbat din Stei comercializa produse contrafacute in valoare de aproape 100.000 de lei
Stiri Bihor

Un barbat din Stei comercializa produse contrafacute in valoare de aproape 100.000 de lei

noriel.ro
Polițiștii de investigare a criminalității economice au finalizat cercetările și au propus trimiterea în judecată a unui bihorean bănuit că ar fi prejudiciat titularii unor drepturi de autor cu peste 93.000 lei, comercializând produse contrafăcute.

Luni, 19 martie a.c., poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor au finalizat cercetările față de un bărbat de 35 de ani, din localitatea Ştei, județul Bihor, bănuit de săvârşirea infracţiunii de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii bihoreni de investigare a criminalității economice îl bănuiesc pe acesta că, la 26 februarie 2016, ar fi deținut și expus spre comercializare într-un magazin aparținând unei societăți comerciale din localitatea Ștei, județul Bihor, diferite produse de îmbrăcăminte purtând fără drept însemnele unor mărci consacrate, susceptibile a fi contrafăcute.

În urma expertizării produselor s-a constatat că acestea erau contrafăcute. Prejudiciul total calculat de titularii drepturilor de autor este de 93.976 lei.

decathlon.ro

Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor au finalizat cercetările și au înaintat dosarul la Parchetul de pe lângă Judecătoria Beiuş, cu propunere de trimitere în judecată a celui în cauză.

Foto: arhiva