Un barbat de 64 de ani dintr-o localitate din judetul Bihor a murit carbonizat în interiorul propriei locuințe mistuite de flăcări
Stiri Bihor

Un barbat de 64 de ani dintr-o localitate din judetul Bihor a murit carbonizat în interiorul propriei locuințe mistuite de flăcări

În noaptea de marți spre miercuri, 01 noiembrie a.c., în jurul orei 02.50, un apelant al numărului unic 112 sesiza Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Crişana” al judeţului Bihor, cu privire la producerea unui incendiu la casa vecinilor din Ghiorac, comuna Ciumeghiu, acesta semnalând totodată posibilitatea ca proprietarii să fi fost surprinși în interiorul locuinței mistuite de flăcări.

La adresa indicată de apelant au fost mobilizate cu operativitate trei echipaje de pompieri militari din cadrul Detașamentului Salonta, din care două de stingere și unul de paramedici.

La sosirea forțelor de intervenție, flăcările se manifestau violent la nivelul anexei, iar locatarii, trei persoane adulte, care reușiseră să se autoevacueze în curtea casei, le-au precizat echipajelor că încă o persoană adultă se află în anexa cuprinsă de flăcări.

Pompierii au intervenit cu autospecialele de lucru cu apă și spumă, acționând concomitent pentru căutarea victimei surprinse în interior, pentru localizarea și lichidarea focarelor, respectiv pentru realizarea dispozitivelor de protecție a casei lipită de anexă și expusă riscului de incendiere.

Din nefericire, forțele de intervenție au găsit în interiorul anexei, trupul carbonizat al bărbatului în vârstă de 64 de ani.

Incendiul, care a afectat întreaga anexă, a fost stins în jurul orei 03.50, echipajele acționând în continuare la fața locului, până în jurul orei 05.50, pentru înlăturarea efectelor negative ale evenimentului.

Conform cercetărilor efectuate, incendiul a fost, cel mai probabil, generat de efectul termic al curentului electric.

Forțele de intervenție au împiedicat propagarea incendiului la casa lipită de anexa în flăcări.

Ne găsiți și pe Google News