Un bărbat de 36 de ani, surprins de radar pe Calea Aradului din Oradea, în timp ce conducea un autoturism cu 128 km/h
Stiri Oradea

Un bărbat de 36 de ani, surprins de radar pe Calea Aradului din Oradea, în timp ce conducea un autoturism cu 128 km/h

În perioada 7 – 9 septembrie a.c., poliţiştii rutieri şi de ordine publică din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor au continuat acţiunile pe şoselele bihorene, pentru prevenirea evenimentelor rutiere, pentru depistarea, identificarea şi tragerea la răspundere a celor care încalcă prevederile legale sau comit infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice, precum şi pentru menţinerea climatului de ordine şi siguranţă publică în rândul comunităţii.

Acţiunile poliţiştilor bihoreni au vizat combaterea conducerii autovehiculelor de către persoane aflate sub influenţa băuturilor alcoolice sau a drogurilor, conducerea cu viteză excesivă şi depăşirea limitelor legale de viteză.

Ca urmare a abaterilor constatate în trafic la sfârșit de săptămână, au fost aplicate 273 de sancţiuni contravenţionale, cu amenzi în valoare de 132.715 lei. Totodată, ca măsură complementară, pentru comiterea unor fapte care atrag suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, poliţiştii au reţinut 23 de permise de conducere. De asemenea, au fost reţinute nouă certificate de înmatriculare, au fost constatate 25 de  infracțiuni și 21 de tamponări.

195 de sancțiuni au fost aplicate pentru depăşirea limitelor legale de viteză, 22 de participanţi la trafic au fost sancţionaţi pentru nerespectarea prevederilor legale privind portul centurii de siguranţă, au fost sancționați 12 pietoni care au traversat neregulamentar, șapte sancțiuni au fost aplicate pentru punerea în circulație a unor autovehicule care prezentau defecțiuni tehnice, cinci conducători auto au fost sancționați pentru conducere sub influența alcoolului, iar 32 de sancțiuni au fost aplicate pentru alte abateri de la regimul circulaţiei rutiere

interlink.ro

Astfel, duminică, 9 septembrie a.c., la ora 23.50, pe strada Calea Aradului din municipiul Oradea a fost depistat în trafic un bărbat de 36 de ani, din Livada de Bihor, județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism cu viteza de 128 km/h, înregistrată radar, în zona de limitare a vitezei de deplasare la 70 km/h.

De asemenea, sâmbătă, 8 septembrie a.c., la ora 08.01, polițiștii rutieri din Aleșd au depistat în tarfic un bărbat de 28 de ani, din comuna Oşorhei, județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism pe D.N. 1, în localitatea bihoreană Lugaşu de Jos, cu viteza de 116 km/h, înregistrată radar.

Totodată, duminică, 9 septembrie a.c., la ora 08.24, polițiștii rutieri din Aleșd au depistat în trafic un tânăr de 20 de ani, din comuna Vadu Crișului, județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism D.N. 1, tot în localitatea Lugașu de Jos, cu viteza de 113 km/h, înregistrată radar.

Foto: ilustrativ

  Ştirile InfoOradea sunt şi pe Facebook sau pe Google News

0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0